Menu
Logo Elsa Basic
Buscador elsabasic.com
Carrito de la compra
<div><span><span>Carregant carret</span></span></div>  
Carregant carret
Panel de usuario elsabasic.com
Llamar por teléfono a Elsa Basic al 93 448 73 73
Enviar Email a Elsa Basic a elsagarcialorenzo@hotmail.com
Buscador elsabasic.com

​De noces i modals. Etiqueta en la cerimònia nupcial

 
La invitación es el elemento de partida principal a la hora de elegir un vestuario para acudir a una ceremonia. Etiqueta para los invitados a una boda. El vestuario recomendado para los invitados a una boda
​De noces i modals. Etiqueta en la cerimònia nupcial
La invitació és l'element de partida principal a l'hora de triar un vestuari per a acudir a una cerimònia. Etiqueta per als convidats a unes noces. El vestuari recomanat per als convidats a unes noces
Compartir:  Compartir en FacebookCompartir en TwitterCompartir por correoCompartir en PinterestCompartir en Whatsapp
És bastant habitual que per a unes noces es requereixi una determinada etiqueta, que sol anar reflectida en la pròpia invitació de noces. No obstant això, hi ha unes regles no escrites que tothom hauria de conèixer.
Quan les noces és, la qual cosa es diu, d'una certa importància -algunes persones prefereixen denominar-la de "nissaga"-, hi ha persones que es despisten o no tenen els coneixements suficients per a poder complir amb aquestes normes. No cal tenir cap mena d'objecció a preguntar i informar-se, per a evitar no cridar l'atenció el dia de les noces, per no haver complert amb aquestes regles o consells.

Segons les regles de la més estricta etiqueta, els convidats a unes noces han d'evitar  aquests dos colors: el blanc, que és propi del vestit de la núvia i el negre, que sol estar reservat per al dol. És un consell, no una prohibició. Alguns experts inclouen també alguns altres colors com prohibits, com per exemple el color vermell.

Et pot interessar: Costums i tradicions en les noces. Supersticions i creences populars

L'hora del dia també és important

Si les noces se celebra al matí  o a primera hora de la tarda, les senyores haurien de vestir de curt , fins al genoll, o tipus còctel , una mica per sota del genoll. Els homes solen vestir de jaqué o bé vaig portar fosc, depenent dels requisits. En el cas dels militars i altres cossos uniformats, poden vestir uniforme.

En el cas de les senyores es permeten, durant el dia, les mantillas, les pamelas, els tocats i els complements similars. Sempre atesa la prudència i discreció dels convidats.

Si les noces és a la nit, les dones vestiran de llarg i els homes de vestit fosc. A Espanya no es vesteix de smoking perquè és considerat un vestuari de festa i no de cerimònia. No obstant això, es comença a estendre el costum de vestir de jaqué, encara que les noces sigui de tarda o a la nit.

Durant el dia les joies poden ser una mica més cridaneres, quant a formes, grandàries i materials (es permet la bijuteria fina). La nit és més discreta, més sòbria, més clàssica. Millor sol metalls preciosos i pedres precioses, perles, etc. autèntiques. El vestit llarg o vestit de nit és el que haurien de lluir les dones en les noces d'última hora de la tarda o a la nit.

El maquillatge, sempre discret. Durant el dia suau, de tonalitats lleugeres; a la nit el maquillatge pot ser una mica més fort i marcat, utilitzant tonalitats més sòlides.

Els nens, vestits com a nens no com a adults

En el cas dels  petits -els nens-, no tenen una etiqueta definida, per la qual cosa poden anar concorde al gust dels pares, sempre comptant amb el seu bon fer i la seva prudència. Un nen ha de vestir de nen no d'home. A un nen hi ha vestir-lo no disfressar-lo.

La invitació 'marca' les pautes

La invitació és l'element de partida a l'hora de triar un vestuari per a acudir a una cerimònia d'aquest tipus. Quan en la invitació es fa referència a l'etiqueta, els convidats han d'atenir-se a aquests termes. Si en la invitació no es fa referència a l'etiqueta, es pot pressuposar que hi ha una "certa llibertat" per part dels convidats per a triar el vestuari que ells considerin més adequat per a l'ocasió (atenent sempre la moderació i al sentit comú dels convidats).

Vídeo: Com vestir de manera apropiada per a assistir a unes noces
acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat
... ...
Registrar-se





... ...